Sunday, 7 September 2014

Pet Shop Boys Live In Malaysia


Komen :Aku sebenarnya rasa terkilan sebab tak dapat pergi ke konsert PSB ni walaupun aku peminat dorang serta masa yang memang takde masalah untuk pergi. namun disebabkan faktor harga tiket nilah yang menyebabkan niat aku terbantut. Kalau sesiapa yang nak berminat buntuk pergi cepatlah dapatkan tiket di Sini

2 comments:

  1. Hi nice blog, ni tour gerek aku rasa, tapi nampaknya Being Boring dorang drop ni kali.
    Anyway, aku mula2 dah cek, alamak dua2 Spore & Msia shows aku kerja, then Spore nye show, cam siot, PSB main satu jam je pasal F1 kan?
    So aku cek Msia nye show, alamak, standing harga makin naik....

    Then aku fikir, ermmmm... Tenacious D nak main jugak ni... Hmmmnn aku skip je la PSB....

    Sambil jalan kaki sorang2, nyanyi lagu Youre Always On My Mind.

    ReplyDelete