Monday, 8 December 2014

Ulasan buku: Malam (Edisi Terhad): part 1



Sebelum membuat ulasan,saya ingin mengucapkan terima kasih buat saudara Fatrim Syah kerana sudi membantu saya mendapat dua buku antologi Malam ni. 
Jasamu akan dikenang :)

Malam satu lagi antologi cerpen yang diterbitkan secara terhad. 
Sebelum ini beberapa antologi sudah diterbitkan seperti kopi dan Bola. 
Kali ini pihak Fixi telah bersekongkol dengan Big Bad Wolf dalam berhasilan antologi malam 
ni. Ini berikut sempena Big Bad Wolf Sale Disember 2014. 
bermula 5dis hingga 16 disember selama 24 jam tanpa henti. 
Lagi menarik pelancaran malam hanya dibuat pada malam ahad (7disember) dan sudah 
pun hampir abis. jadi sape sape yang nak beli tu sorilah mungkin dah abis.

Harga yang dijual pada malam ahad cuma rm8 je. Murah kan? Lagipun inilah keunikan 
BBW yang menawarkan harga yang cukup rendah bagi buku buku yang dijual oleh mereka. 
So janganlah terlepas pula.


komen cover:Simple tapi nice. Macam ulasan yang aku buat ni :D


Revolusi! Revolusi! Revolusi! By Lokman Hakim

Permulaan bagi buku Malam. Kisah pasal dia kena serang dek Teletubbies. 
cerita ni nampak macam kabur dan membuat kan saya tak faham. 
Mungkin ini kempen membaca versi ganas. tak taulah. next

Janji-Dayang Noor

Cerpen hasil Dayang Noor ni better sikit first Cerpen tadi. 

Jemputan makan malam-Faizal Sulaiman

Baru aku perasan,kenapa kebanyakkan ada pasal BBW? Kembali pada cerpen ni, 
satu cerpen yang bagus lebih lebih menuju ke endingnya. Rekomenden beb

Lost-Fatrim
Moral of the story:Fikir dulu sebelum buat dan jangan mudah percaya dengan orang

Ini part 1,akan ada part 2 yang lebih mendalam ulasannya. 



No comments:

Post a Comment